aanbod

WERK MET MIJ

Ik laat moeders op eigen wijze ontdekken wat bij hen past.
Want alle antwoorden zitten in jou.
In jouw gevoel. En in jouw energie.
Er is geen één manier in het opvoeden.
Wel is er een natuurlijke weg.
Dat is de weg die fijn voelt.
Ik wil je helpen met voorleven vanuit hart én hoofd.

Ik werk invoelend en zonder oordeel.
We vinden altijd jouw eigenheid en vindingrijkheid.

Samen ontdekken we jouw innerlijke proces en rust in opvoeden en moederschap. De
fundering hiervoor is jouw gevoel & energetische en coachende sessies samen.

HIERVOOR KUN JE BIJ MIJ TERECHT

COACHING

Met mijn coaching trajecten help ik je met de reis naar binnen om jouw eigen antwoorden te vinden en van daaruit krachtige keuzes te maken.

BEHANDELINGEN

Met lichaamsgerichte behandelingen zorg ik ervoor dat jij weer meer contact krijgt met jouw lijf, zodat je meer rust en energie gaat ervaren.

WORKSHOP

Regelmatig organiseer ik workshops over zwangerschap, geboorte en moederschap. Weten wanneer de volgende is? Check mijn agenda.

Mijn kernwaarden vind je terug in alles wat ik doe.

GEVOEL ALS RICHTING

Je ervaart balans in het moederschap door écht in contact te zijn. Voel eens hoe verbinding echt voelt. Met je eigen gevoel. Hoe je kind spiegelt. En hoe je samen groeit. Wees niet afwezig in de aanwezigheid. Je kind komt om jou wat te leren. En jij je kind. Moederschap gaat niet over presteren. Het gaat over voorleven. Jouw gevoel en je kind zijn hierin jouw richtingwijzers. Om eigen
keuzes te maken. Die je in jou als moeder ophaalt. Niet opvolgt van anderen.
Moederschap mag meer vanuit je gevoel ontstaan.

LEEF JE VINDINGRIJKHEID

Moederschap gaat over jezelf uitdagen. Om steeds weer passende en ontspannen ideeën te bedenken. Waarbij de behoefte van je kind in balans is met de behoefte van jou. We ontwikkelen een eigen en speelse manier. Het hoeft niet altijd zwaar te zijn. En je hoeft niet alles goed te doen. Je mag ook los(ser) zijn en jezelf toestemming geven om het op jouw manier te doen. Want het moederschap is leren en ervaren. Van je eigen vindingrijkheid..

ONDERSTEUN JE ENERGIE

It takes a village to raise a child. Je mag om hulp vragen. Weet dat er mensen achter je staan. En weet dat je je eigen energie beter kan laten stromen. Je hebt energie hard nodig in het moederschap. Daarom besteed ik volop
aandacht aan inzicht in jouw energie. En ik kan je de kracht laten ervaren van de energie van jouw familiesysteem.